Thursday, 14 July 2016

Takde Tajuk Takpe Kot

Assalamualaikum , hye gais . :3 

yeayyy ! After ...*kira dgn jari* 4 bulan tak bukak blog ...kita bukak jugakk *kasi mercun 3 das*

Jap , sebenarnya aku awkward nak tulis entry kali ni, iyela....orang tu dah lama tak menulis blog , asyik-asyik main twitter je sampai tak sedar pukul 4 pagi . pfffttt.. jangan ikot contoh tu tauu ! Jangan sama sekali  tak elok untuk kesihatan .
 ouhh ,, btw , alang alang sekarang masih bulan syawal .... kita nak ucap SELAMAT HARI RAYA untuk semua pembaca blog eden yang tak seberapa nak best , tak seberapa nak jernih content dia nih . macam tuan blog ni lah . >.< . 
Duit raya ?? tadekk ! Aku tak keje lagi , so takde duit raya . 
 Dah . tu je nak tulis sebenarnya . okay bye :) 



cousin-cousin and makcik pakcik 

geng sawit . penjenayah smk sultan azlan shah :3